2012. december 28., péntek

Ünnepi smink

Hölgyeim.....közeledik az év utolsó napja,szerintem ilyenkor egy nőnek még inkább kötelező a ragyogás,csillogjanak a szemek az ajkak...bárhol ér minket a szilveszteri éjfél  -parti,bál,buli vagy az utca,vagy akár otthon- mindegy hol ünnepeljük az év legutolsó napját,óráját,percét....számunkra a szépség akkor is kötelező.


Minden sminket egy jó minőségű,bőrszínünkkel megegyező alapozóval kell kezdenünk.Fontos,hogy szép ívű,ápolt szemöldökeink legyenek,ehhez a legjobb ha szakemberhez fordulunk.Ha megvannak az alapok kezdődhet a szemek és a száj kiemelése.
Befejezés képen mindig alkalmazzunk egy rózsaszín vagy barack árnyalatú pirosítót orcánkon.

Mályva színek
Szemek: Ha zöld vagy barna a szemed,csodásan fog állni a pirosas lilák és mályvaszínek.A szemfestéshez  három mályvaszín árnyalatra lesz szükséged: világos,közepes és teljesen sötét.A megszokott módszerrel a világos színnel satírozzuk be a szemöldök alatt és a szem belső sarkát,a közepes árnyalatot vidd fel a felső szemhéjadra.A sötét mályva szín kerüljön a szemöldökcsont alá és a szemek külső sarkába.A sötét színnel satírozd be az alsó szempillák mentén is.Fültisztító pálcikával satírozd egymásba a színeket.
Ajkak: Válassz egy fémes ragyogású mályvaszín rúzst.


Ragyogó szemhéjak
Szemek: Szükséged lesz csillámos arany és élénk kék szemfestékre.Az arany szemfestéket vidd fel a felső szemhéj teljes területére és a szemek belső sarkaira.A kék festéket foltokban fesd a felső szemhéj külső sarkára,egészen a szemöldökig.Alkalmazz sötétbarna szempillaspirált.
Ajkak: Egy barnás árnyalatú vörös rúzs jól fog illeni az aranyozott szemekhez.


Vonzó füstös szemek
Szemek: Egy világos ezüst szemhéjpúderrel fessük be a szemöldök alatti részt,valamint a szemek belső sarkát.Sötétszürke árnyalattal fessük be a szemöldökcsont alatti részt,valamint egy kis lapos sminkecsettel az alsó szempillák alatt is.Satírozzuk el a szürke árnyalatot.Következhet a sötétkék csillámos szemhéjfesték,amelyet a felső szemhéjra és az alsó szempillák mentén is alkalmazzunk.A széleket satírozzuk el fültisztító pálcikával. Fekete szemceruzával rajzoljuk be a szem körvonalát,figyeljünk,hogy vékony és jól látható legyen a vonal.Befejezés képen sötétkék vagy fekete szempillaspirál.
Ajkak: Alkalmazzunk egy halvány rózsaszín szájfényt.


Titokzatos esti smink
Szemek: Egy halvány gyöngyszínű krém vagy por szemhéjfestékkel fesd be a felső szemhéjakat.Következhet a szemhéj külső sarkában alkalmazott sötétszürke szemhéjfesték,melynek széleit egy fültisztító pálcikával kenj el,a füstös hatás érdekében.Befejezés képen fekete tussal húzd ki a felső szempillák mentén és alkalmazz fekete szempillaspirált.
Ajkak: Ha telt ajkaid vannak,jól fog állni egy sötétbordó rúzs.Ellenkező esetben alkalmazz egy halvány rózsaszín árnyalatot.


Fagyos tekintet
Szemek: Ha sötétbarna vagy kék szemű vagy,csodásan fog állni a kék szemfesték.Első lépésben alkalmazz egy világoskék szemhéjpúdert a felső szemhéjra.Húzz egy pontos tusvonalat élénk kék tussal.Bátran húzhatod hosszabbra a vonalat,így "macskásabb" tekintetet érhetsz el.A végén természetesen alkalmazz fekete szempillaspirált.
Ajkak: Egy enyhén narancsos árnyalatú rózsaszín rúzzsal emeld ki ajkaidat.Az üde gyümölcsös árnyalatok jól illenek a halványkék szemekkel.


Vonzó vörös
Szemek: Alkalmazzunk egy meleg barna szemhéjpúdert a felső szemhéjra.Fekete tusvonallal húzzuk ki a felső szempillák mentén.Fekete vagy sötétbarna szempillaspirállal hangsúlyozzuk szempilláinkat.
Ajkak: A vörös ajakrúzst ragyogó átlátszó szájfénnyel tehetjük tündöklőbbé.


Ragyogó aranyban
szemek: Egy barack árnyalatú szemhéjpúderrel fessük be a felső szemhéjat,a szem belső sarkát és az alsó szempillák mentén.Arany szemfestékkel fessünk rá erre a barackos alapra.Egy szélesebb smink ecsettel fessük aranyra a szem környékét,egészen a hajtövekig és orcákig haladva.Alkalmazzunk sötétbarna szemceruzát és szempillaspirált.
Ajkak: Alkalmazzunk egy barackos pink ajakrúzst és kenjünk rá fényes szájfényt.


Vadító sötét szemek
Szemek: A sötét hamuszürke szem ideális választás partikra.A sötétszürke szemhéjpúdert fesd a képen látható formában.Figyelj arra,hogy fent kövesse a szemöldök ívét.A széleket satírozzuk el.
Ajkak: Az alapozót kenjük az ajkakra is,hogy a figyelem még inkább a szemekre essen.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése